<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6035748901766&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=EUR&amp;noscript=1">

Verkossa kouluttajan tulopotentiaali on moninkertainen!

nainen.jpg

 

 Mutta miten juuri sinä hyötyisit digitaalisesta konsultointi -tai koulutusliiketoiminnasta? 

 

Tässä sinulle webinaari, jossa kuulet uudesta hybridimallista ja digitaalisen koulutuksen liiketoimintamahdollisuuksista sekä siitä, miten eri alojen kouluttajat ovat onnistuneet kehittämään liiketoimintaansa Suomen paras verkkokouluttaja-kurssillla. 

 


Katso webinaaritallenne

Haluatko ammattilaiset avuksesi tekemään ensimmäistä digituotettasi ja vieläpä älyttömän edullisesti?

Myyntijohdon valmentaja Antti Paussun kokemuksia TWIDin Suomen paras verkkokouluttaja -kurssista.

SPV eli Suomen paras verkkovalmentaja- ohjelma on tehty kouluttajille ja valmentajille, jotka haluavat keskittyä omaan osaamiseensa ja saada ammattilaiset avuksi konseptoimaan ja toteuttamaan ensimmäistä digituotetta.

 

Jos haluat tehdä kaiken itse koodauksesta kurssisisältöjen markkinointiin SPV ei ehkä ole sinulle.

 
Jos taas haluat, että voit itse keskittyä oman digituotteesi sisällön rakentamiseen ja haluat että ammattilaiset ovat apunasi konseptoimassa ja rakentamassa  toteutusta kanssasi ja vieläpä älyttömän edullisesti niin siinä tapauksessa SPV on sinulle.
  

 

Nämä yritykset ja kouluttajat käyttävät TWID -palvelua ja ovat Suomen digivalmentajien parhaimmistoa:

toni-aivokunto-hs.jpg

Toni Toivanen

toimitusjohtaja,  

Aivokunto Oy

HENKILÖSTÖKOULUTUKSET 


 

Academy of Brain tarjoaa verkkovalmennuksia aivojen käyttötaitojen kehittämiseen; paineensietokyvyn, palautumisen ja keskittymiskyvyn hallintaan. Toni Toivasen luotsaama palvelu tarjoaa valmennuksia yksityishenkilöille kuin yrityksille. Päävalmentaja FT Ville Ojanen näkee, että verkossa tehtävän valmennuksen vaikuttavuus on hyvä. Myös kasvokkain tapahtuva koulutus ja valmennus on tärkeää mutta kasvokkain ja verkossa tapahtuva valmennus toimivat yhdessä palvellen eri tavalla. Academy of Brain verkkokoulutuksia käyttävät mm. Aalto yliopisto, Altia, Microsoft, Tuko Logistics, Evli Pankki, Sol Palvelu ja monet muut merkittävät suomalaiset yritykset.

 


maarit-rossi.jpg

Maarit Rossi

Global Teacher Price Finalist, inspirationalmath.com

 KOULUTUKSET OPETTAJILLE


 

Maailman paras matematiikan opettaja -palkinnon finalisti Maarit Rossi valmentaa opettajia opetusmetodeista, joista oppilaat innostuvat. Rossin verkkopalvelu inspirationalmath.com toimii englanninkielisenä ja palvelun hinnoittelu on rakennettu niin, että se olisi mahdollinen ottaa käyttöön mahdollisimman monessa maassa. Matematiikka on usein lapsille tylsää, vastenmielistä jopa pelottavaa. Oppilaiden kiinnostuksen puute matematiikkaa kohtaan on globaali ongelma. Rossi haluaakin tuoda paljon kiitosta ja kansainvälistä arvostusta saaneet metodinsa eri maiden opettajien saataville.

 


Paula_Heinonen8.jpg

Paula Heinonen

 ravitsemuskouluttaja ja funktionaalisen lääketieteen asiantuntija, Prohealth Oy

TERVEYSKOULUTUKSET


 

Paula kouluttaa terveydenhuollon ammattilaisia ja on luennoinut kymmenille tuhansille ihmisille ympäri Suomea ravitsemuksesta, suoliston merkityksestä terveydelle sekä työhyvinvoinnista yrityksissä ja yleisötilaisuuksissa. Lähtökohta verkossa valmentamiseeni oli se, että pystyn palvelemaan myös niitä asiakkaita, jotka eivät pääse luennoille. Valitessani verkkokoulutusalustaa minulle oli tärkeää, että alustaan oli mahdollista saada myös räätälöityjä ominaisuuksia. Valitsimme TWIDin, koska he pystyvät tarjoamaan ratkaisuja myös räätälöidysti asiakaskohtaisesti vaativaan koulutustoimintaan.

 


reino-hakaoja.jpg

Reino Hakaoja

toimitusjohtaja,

Tutoring Finland Oy

MICROSOFT-KOULUTUKSET


 

Tutoring kouluttaa verkon yli yrityksiä Microsoft Office ohjelmistojen käyttämisessä, koko maan laajuisesti. Tutoring halusi eroon työläistä ja monesta eri ohjelmistosta rakennetusta digitaalisesta ratkaisusta.  Tutoring Finland Oy:n toimitusjohtaja Reino Hakaojan mukaan TWIDin käyttöönotto toi merkittäviä kustannussäästöjä.Hakaoja on erityisen tyytyväinen siihen, että uudella digitaalisella ratkaisulla saavutettiin merkittävää kilpailuetua, mikä näkyy asiakkaalle parempana palvelukokemuksena. 

 


vauras_nainen_reference200.jpg

Terhi Majasalmi

varallisuusvalmentaja,

Varallisuusakatemia Oy

VARALLISUUSVALMENNUKSET


 

Varallisuusvalmentaja Terhi Majasalmi halusi skaalata valmennuspalvelunsa. Perinteisessä valmennusmaailmassa varallisuusvalmennus on melkoisen kallista osallistujille. Lisäksi aikataulutus muodostui melkoiseksi haasteeksi perinteisissä valmennuksissa.

Rakentamalla palvelunsa TWIDin päälle Terhi pystyi tarjoamaan palveluaan merkittävästi alemmalla hinnalla ja huomattavasti isommalla ekäyttäjäkunnalle.

 


maria-nordin.jpg

Maria Nordin

rakennusterveyskonsultti,

marianordin.fi

HOMEKONSULTOINNIT,-VALMENNUKSET


 

Homeongelmien ja hometutkimusten huippuasiantuntija Maria Nordin palvelee verkossa yhteistyökumppaneidensa kanssa homeongelmien kanssa painivia asiakkaita. Marian verkkopalvelussa asiakkaat voivat ostaa verkkoluentoja, hometesti-tuotteita ja neuvontaa. Maria tuottaa palvelua alan muiden asiantuntijoiden kanssa kuten mm. Asianajotoimisto Aurejärvi, Terve Sisäilmä ry, FCG Finnish Consulting Group. 

  


TWID nostaa nyt oman toimialansa parhaita kouluttajia ja valmentajia  digivalmentamisen huipulle. Oletko sinä yksi heistä?

 

 Rakennamme yhdessä menestyvän digitaalisen palvelun. Saat meiltä kaiken tarvittavan kokemuksen ja ohjelmistotyökalut oman osaamisesi myymiseen verkossa.  
Tule mukaan menestyjien joukkoon!

Kari-Korkiakoski.png

Kari Korkiakoski
Toimitusjohtaja
Futurelab Finland 

 

" Futurelab Finland lähti rakentamaan omaa verkkokoulutuspalvelua, koska huomasimme, että asiakkaat tarvitsevat uusia keinoja oman henkilöstön osaamisensa kasvattamiseen. Suomesta löytyy yhä suurempi joukko asiakaskokemuksen kehttämisestä vastaavia henkilöitä, jotka tarvitsevat ideoita ja osaamista oman työnsä tueksi. TWID teki verkkokoulutuksen kehittämisen aloittamisesta meille helppoa ja saimme kaiken tarvitsemamme tuen. " 

 


 

Suomen paras verkkokouluttaja 2018 –koulutusohjelma tarjoaa osaamisen ja TWID START - ohjelmiston menestyvän verkkokoulutusliiketoiminnan rakentamiseen ja pyörittämiseen.


 

Ohjelman aikana opetellaan keskeisiä taitoja oman digitaalisen koulutustuotteen suunnitteluun, rakentamiseen, markkinoimiseen ja koulutuksen toteuttamiseen.

Koulutuksen intensiivijakso ajoittuu huhti-toukokuulle 2018 ja valmennus jatkuu kesän jälkeen elokuussa oman digitaalisen tuotteen pilotoinnilla sekä kaupallisella lanseerauksella asiakkaan aikataulun mukaisesti syksyllä 2018.

Koulutus toteutetaan pääosin verkkovalmennuksena hyödyntäen verkkoluentoja/webinaareja, videoita, keskusteluryhmää ja muita digitaalisia työvälineitä. Ohjelmaan sisältyy myös puolen päivän seminaaritilaisuus Helsingissä sekä 2 x 45min henkilökohtaista neuvontaa. Lisäksi osallistujille järjestetään workshop, jossa kouluttajamme opastavat henkilökohtaisesti oman verkkopalvelun rakentamisessa. 

Jokainen koulutusohjelman osallistuja saa käyttöönsä oman TWID START –ohjelmiston verkkovalmennusten (videot, dokumentit, äänitteet, upotetut sisällöt) ja verkkoluentojen (live –lähetys) myymiseen, toteuttamiseen ja automaattiseen jakeluun koulutettavan omille asiakkaille.

 

Valmennukset pitävät sisällään seuraavat verkkokoulutuksen rakentamiseen liittyvät vaiheet:


  1. Tärkeät päätökset digitaalisen tuotteen suunnittelun aloittamiseen; liiketoimintamalli, kohderyhmä, palvelun visuaalisuus, hinnoittelu
  2. Digitaaalisen koulutustuotteen sisällön rakentaminen ja asiakasnäkökulma
  3. TWID-ohjelmiston käyttöönottokoulutus
  4. Sisällön tuottaminen videot, verkkoluennot ja dokumentit
  5. Palautteen kerääminen asiakkailta ja hyödyntäminen kehityksessä
  6. Koulutustuotteen markkinointi  
  7. Webinaarien toteutus
  8. Verkkopalvelujen juridiikka
  9. Pilotointi, testikäyttö
  10. Lanseeraus

 

Valmennuksessa hyödynnetään TWIDin sekä muiden menestyneiden valmentajien kokemuksia ja asiakasesimerkkejä. 


Ohjelmaan osallistuvat kouluttajat ja valmentajat saavat kaiken oleellisen mitä menestyvä digivalmentaja tarvitsee aloittaessaan ensimmäisen digivalmennuksensa.014-settings-1.png

Valmennusohjelmisto

Helppokäyttöisen TWID START-valmennusohjelmiston käyttöön.

015-users-1-1.png

TWID-tiimi

TWID-asiantuntijoiden opastuksen valmennuksen rakentamiseen verkossa toimivaksi kokonaisuudeksi.

001-technology-3-1.png

Live-webinaarit

Opastuksen ja digitaaliset työkalut menestyksekkään webinaarikonseptin luomiseen.

006-rich-1.png

Avaimet tulokselliseen markkinointiin

Digitaalisiin tuotteisiin erikoistuneiden osaajien vinkit toimivaan digitaaliseen markkinointiin.

011-interface-1.png

Ohjelmistokoulutus

TWID - ohjelmiston käyttöönottokoulutuksen.

002-operator-1.png

Henkilökohtainen tuki

Jatkuvan henkilökohtaisen tuen ohjelmistoon liittyvissä asioissa.Haluamme nostaa sinut parhaiden verkkokouluttajien joukkoon!   
Meillä on kokemus ja osaaminen 7 vuoden ajalta Suomen menestyneimmistä verkkovalmennuksista.  Suomen paras verkkokouluttaja -ohjelmassa saat vahvan osaamisemme  sinun yrityksesi verkkopalvelun rakentamiseen.
 

Jari Kaitera

TWID Oy

testimonial_headshot.jpg

Toimi heti!

 

Jos yrityksessäsi on pienikin ajatus digitaalisen valmennuksen hyödyntämisestä meidän kannattaa jutella! Useat asiakkaamme ovat aloittaneet helposti yhdellä koulutuksella. Monet heistä pyörittävät nyt Suomen johtavia verkkokoulutuspalveluita. 
 

VARAA AIKA KALENTERISTANI ILMAN SITOUMUKSIA

Nyt on tilaisuutesi päästä liikkeelle pienellä kustannuksella Suomen kokeneimman tiimin opastuksessa.

Varaa sitoumukseton konsultointiaika niin keskustellaan lisää suunnitelmistasi verkossa.

Pääset mukaan vain 397€/ kk x 6kk, tai kertamaksuna 1995€. 

Normaalihinta 6460€, säästösi 4463€ !
 
 
Varaa aika
 
 

Varaa keskusteluaika Kalenteristani

Kuinka tehdä videoita, jotka aidosti tuottavat lisäarvoa katsojalle?

Katso Creative Gorillan Videotuottaja Jani Niemen Vinkit Videoiden Tekemiseen