<img height="1" width="1" alt="" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?ev=6035748901766&amp;cd[value]=0.00&amp;cd[currency]=EUR&amp;noscript=1">

Arkkitehti Maria Nordinin verkkopalvelu valistaa hometalojen ongelmista

Kirjoittanut Jukka Aminoff |   27.7.2016 12:05:45

Arkkitehti Maria Nordin on perustanut oman verkkovalmennuspalvelun, joka keskittyy hometalo-ongelmiin ja niiden ratkaisuihin. Nordin tuli tunnetuksi suomalaisten keskuudessa viimeistään Iholla-tv-sarjan kautta, joka näytettiin Sub-televisiokanavalla. Ohjelmassa seurattiin hänen perheen elämää keskellä taloremonttia, mikä oli joutunut homeongelmien valtaan. Vihdin ekokylästä ostettu talo osoittautui painajaiseksi, joka kärsi homeongelmista. Nordinin perhe päätti myydä talon ja muuttaa Helsinkiin vuonna 2012. 

Lue lisää

Lue lisää

Näin teet hyvälaatuisia verkkoluentoja

Kirjoittanut Jukka Aminoff |   21.4.2016 10:39:49

Verkkoluennot ovat nykyään suuressa suosiossa ja verkkovalmentajat panostavat hyvälaatuisten webinaarien tarjoamiseen. Miten saat itsellesi huipputason verkkoluennon tuotettua ilman mittavia kuluja? Kerromme miten saat luotua hyvälaatuisia verkkoluentoja pienillä kustannuksilla.

Lue lisää

Aiheet : Verkkovalmennus Lue lisää

Verkkovalmentaja - tuotteista valmennuspakettisi yrityksille

Kirjoittanut Jukka Aminoff |   30.3.2016 15:09:05

Verkkovalmentamisen ja maksullisen sisällön myymisen ei tarvitse rajoittua pelkästään kuluttajien armoille. Verkkovalmentajat voivat myös luoda verkkovalmennuspaketteja myös suoraan yrityksille. Valmennuspaketit voivat olla samoja kaikille yritysasiakkaille tai niitä voidaan myös muokata eri yritysasiakkaiden tarpeita ajatellen. 

Lue lisää

Aiheet : Verkkovalmennus Lue lisää

Voimaannuta henkilökuntaasi verkkovalmennusyhteisön avulla

Kirjoittanut Jukka Aminoff |   30.3.2016 15:06:50

Monet intranetit ja extranetit ovat jo entuudestaan tuttuja monille yrityksille. Niiden kautta on jaettu valmennusoppaita ja markkinamateriaaleja henkilökunnalle. Nykyaikana näiden toimintaympäristöjen pitää olla mahdollisimman visuaalisia ja selkeitä, jotta ne inspiroivat henkilökuntaa ja muita sidosryhmiä oman työn äärellä. Tämän takia yrityksen kannattaa panostaa omaan verkkovalmennusyhteisöön. 

Lue lisää

Aiheet : Verkkovalmennus Lue lisää

Suljetun verkkoyhteisön edut yrityksille

Kirjoittanut Jukka Aminoff |   30.3.2016 15:02:57

Sisältömarkkinoinnin tarkoituksena yritysmyynnissä on antaa mahdollisimman paljon tietoa ostoprosessia varten. Yritysostajien keskuudessa on useita päätöksentekijöitä, jotka ovat taustavaikuttamassa, jonka takia heille pitää myös tuottaa kohdennettua tietoa, jotta ostoprosessia voidaan edistää mahdollisimman sujuvasti sekä saada enemmän kauppoja aikaiseksi. 

Lue lisää

Aiheet : Verkkovalmennus Lue lisää

    Kiinnostuitko? Varaa ilmainen konsultaatio TWIDin Jari Kaiteralta!

    Tilaa blogi sähköpostiisi!